Grand opening, up to 15% off all items. Only 3 days left

This is the only Russian cooking recipe book taught by Russians!"Russian cuisine that can be delicious for the first time" can be enjoyed for the first time in Japan while in Japan

​​

海外旅行を待ち遠しく思う日が続くなか、それならばと自宅で異国料理を楽しむ人が増えています。本書は日本で唯一の、ロシア人が教えるロシア料理のレシピ集です。です。著者はロシア・サンクトペテルブルク生まれのヴィタリ・ユシュマノフさん。ヴィタリさんはバリトン歌手ですが、幼い頃から料理好きで、大好物の料理やお菓子、祖母や母から教わった料理、ソ連時代の国家オフィシャルレシピをいまの時代にアレンジしたレシピなど、ロシア本場の家庭の味が作れます。本書では日本でもおなじみのボルシチ、ビーフストロガノフ、ピロシキのほか、ロシアの家庭で欠かせないスープ、伝統的なパンやお菓子など、計44品をご紹介。「ロシア料理ってわからない......」という人でも大丈夫!日本のスーパーで手に入る材料で、作り方はプロセス写真を多用して丁寧に説明しているので、はじめてでもいきなり美味しく作れます。

Galpzi / Lazy Garpzi

「ガルプツィ」は、いわゆるロールキャベツのこと。ソ連時代に⼈気を博した料理です。18世紀のロシアでは、鳩肉をキャベツで包んで焼くフランス料理が大人気となり、のちに詰め物を牛ひき肉とお米に変えて、形だけ似た「偽物の鳩(ガルプツィ)」が生まれました。「怠け者のガルプツィ」は、その名の通り、ガルプツィを簡単に早く作れるバリエーション。ほかにも「Shining on a fur coat」「Honey cake -joy of bears- 」など、ロシア料理ならではの面白い料理名にも注目してみてください。

Shining on a fur coat

Honey cake -joy of bears-

ロシア人が教える、ロシア料理レシピ本はこれだけ!日本にいながら本場の家庭の味が楽しめる『はじめてでも美味しく作れるロシア料理』発売

The secret to enjoying foreign cuisine is to deepen the understanding of the culture, history, and the background of dishes.In this book, we have prepared not only recipes, but also explanations on the transition of Russian cuisine, which has a history of more than a thousand years, and a column page that allows you to know more about Russian culture.I will teach you the tips for enjoying Russian cuisine, which can only be conveyed by the author who was born and raised in St. Petersburg.

(中略) 日本ではボルシチとピロシキは大人気ですが、数あるロシア料理の中の、ほんのひと握りにすぎません。残念ですね。もったいない!初めて作るかたもガッカリしないように、特別なスキルのいらない44のレシピを選びました。スーパーマーケットで普通に売っている材料で作れます。よく知られている料理も、あまり知られていない料理も、なにとぞお楽しみくださいませ。この本の料理が、ロシア人の生活と日常の世界への扉となりますように。そしてこの本のレシピで、食卓がバラエティ豊かになり、皆さんの生活の中にひとかけの幸せを加えることができますように。では、ご一緒に作りましょう!

© MASAKI HIRAGA

ヴィタリ・ユシュマノフロシア・サンクトペテルブルク生まれのバリトン歌手。マリインスキー劇場の若い声楽家のためのアカデミーで学ぶ。ライプツィヒ音楽 演劇大学を卒業。2015 年春より日本に拠点を移す。新国立劇場や東京文化会館をはじめ、全国で公演。幼い頃からの料理好きが高じ、本書で "本物のロシア料理" を披露。<目次>●"美味しい!"が詰まったロシア料理のなりたち●ロシア料理の特徴●PART1 おなじみのロシア料理“本当の” ビーフストロガノフ、ボルシチ、キャベツの ピロシキ、Galpzi / Lazy Garpzi、Shining on a fur coat など●PART2 前菜とサラダ「オリヴェ」サラダ、ヴィネグレット 、ペポカボチャのイクラ など●PART3 ナチュラル なスープッシー、ウハ、ほうれん草のスープ、 ミートボールスープ など●PART4 メインディッシュ昔のレシピから~牛肉と野菜の煮込み 、ロシア海軍風マカロニ、ズラージなど●PART5 デザートとパンHoney cake -joy of bears-、シールニキ、ハニーケーキ、ミルククッキーなど●知っていますか?ロシアの文化 <刊行概要>『はじめてでも美味しく作れるロシア料理』■発売日:2021年12月1日(水)■定価 :2,000円(税込)■発行 :株式会社世界文化ブックス■発行・発売:株式会社世界文化社https://amzn.to/3110vTU※一部書店により発売日が異なります

Related Articles

 Masaki Aiba's "VS Damashii" member theme song project started!Shori Sato & Yuta Kishi laugh at orders in English

Masaki Aiba's "VS Damashii" member theme song project started!Shori Sato & Yuta Kishi laugh at orders in English

We take the place of ... Children who directly appealed to His Majesty the Emperor for the release of his father in the Nara period (December 11, 2021) --Excite News

We take the place of ... Children who directly appealed to His Majesty the Emperor for the release of his father in the Nara period (December 11, 2021) --Excite News

The 26-year-old who doesn't know love met ... "Literature Virgin-The Story of Late Blooming Love-" (November 22, 2021) --Excite News

The 26-year-old who doesn't know love met ... "Literature Virgin-The Story of Late Blooming Love-" (November 22, 2021) --Excite News

"Big"?How do you read "Tsubaki"?It happened in the recent political bureau [Brain training Kanji 10] | Sarai.jp | Shogakukan's magazine "Sarai" official website

"Big"?How do you read "Tsubaki"?It happened in the recent political bureau [Brain training Kanji 10] | Sarai.jp | Shogakukan's magazine "Sarai" official website